Ruilbieb de Kristal

Ruilbieb de Kristal

Ruilbieb in de Kristal

Multifunctioneel centrum de Kristal voorziet in vele behoeften.  Een groot aantal verenigingen en instanties maakt gebruik van de faciliteiten van het centrum. Daarnaast is de Kristal toegankelijk voor iedereen die een kop koffie wil komen drinken en een praatje wilt maken. Ook kun je bij de Kristal terecht voor PMD afvalzakken. Nieuw is de ruilbibliotheek. Gratis boeken lenen voor iedereen.

 
De Kristal is een begrip in Zevenbergen. Verenigingen en instanties als karate Moerdijk, Fotoclub Moerdijk en Stichting de huiskamer maken naast vele anderen wekelijks gebruik van de zalen in het multifunctionele centrum.  Regelmatig ook wordt er een zaal gehuurd voor een verjaardag of culturele activiteit. Eigenlijk is de Kristal voor alles geschikt.  Zo zitten medewerkers van 'De Aanloop' wekelijks in de Kristal klaar voor iedereen die een luisterend oor nodig heeft of een duwtje in de rug nodig heeft.  De Kristal is ook afhaalpunt voor PMD (plastic, metaal en drinkpakken) zakken.
 
De nieuwe  ruilbibliotheek staat in de foyer van de Kristal. In twee grote boekenkasten staan honderden boeken klaar om gelezen te worden. Romans, naslagwerken maar ook cd's en dvd's staan in de kast. Iedereen is welkom om boeken te komen ruilen. De ruilbieb kan door iedereen gebruikt worden en is honderd procent gratis. De regels zijn simpel. Voor ieder boek dat je meeneemt zet je er één terug. Maximaal twee boeken ruilen per keer.
 
De ruilbieb is dagelijks open tijdens de openstelling van de Kristal.
 

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief