Karate Moerdijk krijgt vaste stek in Kristal

Karate Moerdijk krijgt vaste stek in Kristal

Karate Moerdijk krijgt vaste stek in de Kristal

 

Woensdag 24 mei ondertekenen Karate Moerdijk en Sportfondsen een huurovereenkomst dat de Karateschool een permanent plekje geeft in de Kristal.  Daarmee is een  grote wens van Karate Moerdijk uiteindelijk werkelijkheid geworden.

 
Al sinds jaar en dag verzorgt Karate Moerdijk tal van lessen in Multifunctioneel centrum de Kristal. Karate lessen voor volwassenen, tijgertraining voor de kleintjes en nog tal van andere trainingen.  Om niet na  iedere les de matten die op de vloer worden gelegd weer op te hoeven ruimen was de wens naar een eigen ruimte groot. De zoektocht daar naar was een moeilijke omdat geschikte ruimten in Zevenbergen schaars zijn.  De onderhandelingen met de Kristal over een permanente zaal verliepen niet zonder horten of stoten. Beide partijen hadden hun eigen ideeën over de invulling. In overleg met de gemeente Moerdijk zijn de Kristal en de Karate tot overeenstemming gekomen en volgt woensdag de ondertekening van het huurcontract.
 
Vanaf 1 juni zal Karate Moerdijk haar activiteiten in Zevenbergen uit kunnen gaan breiden. Iets dat past bij de ambities van Sportfondsen om alle inwoners van de gemeente Moerdijk in beweging te krijgen en te houden. De Buurtsportcoaches van Moerdijkfit hebben tenslotte ook hun domicilie in de Kristal.
 
 

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief