Huiskamer Zevenbergen

Huiskamer Zevenbergen

Huiskamer 7bergen gaat open

Op donderdag 8 september is het zover. Dan gaat de wekelijkse inloop van de Huiskamer van 7bergen van start. Elke week zitten tussen 11 uur ’s morgens en 14 uur ’s middags zitten een aantal (oud) Zevenbergse vrijwilligers voor je klaar in de Kristal.

Iedereen is welkom met vragen, plannen, of gewoon voor de gezelligheid. Stichting De Huiskamer van Zevenbergen realiseert een gemeenschapshuis in Zevenbergen en richt zich met deze wekelijkse inloop op mensen die elders geen gehoor (meer) krijgen. Mensen die door de bomen het bos niet meer zien en niet weten waar ze naartoe kunnen. In de aanloop naar de opening van de inloop waren het vooral mensen met schulden, of mensen die hun woning kwijt dreigden te raken, waarmee we in contact kwamen. We spreken jongeren van net boven de 18, die nadat ze meerderjarig zijn geworden ineens nergens meer terecht kunnen met hun vragen. Maar we ontmoeten ook mensen met prachtige plannen om dingen te organiseren in Zevenbergen en ondersteuning zoeken.
Er gebeurt heel veel in Zevenbergen en er zijn aardig wat voorzieningen en instanties. De Huiskamer wil een plek creëren voor mensen, die voorzieningen missen, die zij nodig hebben , of op andere manieren niet de hulp vinden die ze nodig hebben.

We beloven geen wonderen.

Maar we zijn er voor je. We hebben zelf allemaal het nodige meegemaakt en kijken echt nergens van op. Alle aanwezige vrijwilligers zullen met volledige aandacht luisteren naar je verhaal en naast je staan waar dat nodig is. We weten aardig de weg en hebben een warm netwerk dat we in kunnen schakelen voor jou. We weten dat er altijd oplossingen zijn, al lijkt het soms allemaal nog zo uitzichtloos. Dit geldt ook bij het realiseren van je plannen, je dromen en je idealen.

Kom vrijblijvend een keer binnenlopen en kijk wat we je te bieden hebben en wat jij voor ons kunt betekenen.

Meer weten? Of zelf ideeën/plannen voor of met de Huiskamer?
Peter Geleijns: 06 21892707
Wim Goverde: 06 24185806
Mail: dehuiskamervanzevenbergen@outlook.com
Of kijk eens op onze gloednieuwe website: http://www.huiskamer7bergen.nl
De inloop is elke donderdag tussen 11 en 14 uur in de Kristal, Kristallaan 25 c in Zevenbergen.
 

Delen:
Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief